Ei kuvaa  


  Ei kuvaa  


  Ei kuvaa  

Koululle nimikoitu oppikirja opettajan omalla johdantotekstillä, opettajan valitsemilla kuvilla ja räätälöimillä teksteillä!Opintoverkon digikirjoihin voidaan julkaista koulun oma painos, jossa opettaja
- voi kirjoittaa oppilailleen oman johdannon kurssiin
- opettaja voi valita mitkä painetun kirjan kappaleet digikirjassa esiintyvät ja missä järjestyksessä - opettaja voi liittää itse kirjoittamiaan kappaleita kirjan kappaleiden väliin
- opettaja voi valita kappaleen kuvat Opintoverkon kuvavalikoimasta tai liitättää itse ottamiaan valokuvia kirjan kappaleisiin.

Kirjan voi siis räätälöidä omien mieltymysten mukaiseksi.Miten koulun oman digikirjan käyttöönotto tapahtuu?1.

Opettaja ottaa yhteyttä Opintoverkkoon, Harri Peltomaa harri@opintoverkko.fi, 050 512 5525, ja kirjalle sovitaan nimi ja ISBN-numero. Tällöin kirjan voi ilmoittaa jo keväällä koulun kirjalistoihin.

2.

Opettaja tutustuu Opintoverkon kirjoihin, ja valikoi kappaleet, joiden haluaa kirjassa olevan ja kappaleiden järjestyksen. Opettaja voi halutessaan kirjoittaa kirjaan omia kappaleita.

3.

Opettaja tutustuu Opintoverkon kirjoissa oleviin kuviin, ja valikoi niistä mieleisensä kirjaan. Opettaja voi halutessaan liitättää kirjaan itse ottamiaan valokuvia.

4.

Opettaja voi kirjoittaa kirjaan oman johdannon oppilailleen.

5.

Opintoverkko muotoilee opettajan toiveiden mukaisesti ja kirja tulee myyntiin digikirjana Opintoverkon Digioppikirjat-palveluun.

Huom! Palvelun laajentamista myös e-kirjoihin tutkitaan, mutta tässä vaiheessa palvelu toimii Opintoverkon digioppikirjoissa.


Kysy lisää!

Harri Peltomaa
harri@opintoverkko.fi
050 512 5525


Etusivu

Opintoverkon oppikirjat lv 2018-2019

Uskonnon ja psykologian kirjojen vastaavuus yo-kysymyksiin

Kirjat lukuvuodelle 2019-2020

Tulosta tämä sivu / Print this page

© Opintoverkko
Palvelun tarjoaa Opintoverkko Oy:n www-sivupalvelu.
Tekninen toteutus Tuomo-Media, 2002-2003